به گزارش ایرنا، در این سمینار که روز چهارشنبه همزمان با سالروز سفر مقام معظم رهبری (مدظله العالی) برگزار شد، رئیس دانشگاه آزاد اسلامی سقز گفت: کارآفرین کسی است که متعهد می شود مخاطره های یک فعالیت اقتصادی را سازماندهی، اداره و تقبل کند.
شهباز محسنی افزود: نقش کارآفرین، نوآوری است و ارائه کالایی جدید و روشی جدید در فرایند تولید، گشایش بازاری تازه، یافتن منابع جدید هرگونه تشکیلات جدید در صنعت، از فعالیت های کارآفرینان است.
وی اضافه کرد: کارآفرینی یعنی ایجاد سازگاری و هماهنگی متقابل بیشتر در عملیات بازارها و آن فرایندی است که منجر به ایجاد رضایتمندی و یا تقاضای جدید می گردد.
او با اشاره به نقش دانشگاه ها در ترویج و توسعه فرهنگ کارآفرینی اظهار کرد:علم باید همراه عمل باشد و دانشگاه ها و مراکز آموزشی جوانان را در راستای علم آموزی و اشتغال همکاری کنند و در این راستا، باید از امکانات و منابع ملی و سایر عوامل در جهت ایجاد اشتغال تلاش کرد.
فرزاد خوان یغما مشاور استار تاپ و کسب و کار شخصی و مدیر برگزاری این سمینار نیز با بیان اینکه، یک استارتاپ، یک سازمان موقت است که در جستجوی یک مدل تجاری مقیاس پذیر و پایدار است اظهار کرد: در عصر ارتباطات نمی توان کسب و کار و تخصص را به صورت صرف به یک محیط فیزیکی محدود کرد و در نتیجه باید از ‘فاممت’ که یک شبکه حرفه ای کسب و کار است و با رصد فعالیت های حرفه ای بهترین فرصت ها را در زمینه کسب و کار در اختیار شما قرار می دهد استفاده کرد.
حسن خداشناس مربی کارآفرینی نیز پیرامون اهمیت کارآفرینی، دکتر یوسف محمد کریمی مشاور کارآفرین و سرمایه گذاری در خصوص حمایت از سرمایه گذاران به ایراد سخن پرداختند ودر ادامه مسابقه ایده برگزار شد.
‘استارت آپ’ چند سالی است که در ایران نیز رونق پیدا کرده است. برگزاری رویداد های مختلف و گردهمایی های متعدد در طول سال های گذشته کمک کرده تا همزمان با دیگر کشور ها، کاربران ایرانی نیز در تب و تاب استارت آپ راه انداختن قرار بگیرند.
استارتاپ یک کسب و کاری است که قسمتی از آن مبتنی بر فناوری است. هر کسب و کار که بر پایه فناوری است، لزوما استارتاپ نیست، ولی همه استارتاپها به طرزی از وب، موبایل، اینترنت و تکنولوژی های جدید استفاده میکنند تا رشد بالایی داشته باشند و به تعداد کاربران بالایی برسند.
دومین سمینار کارآفرینی و استارتاپ ۲۲ اردیبهشت ماه در سقز برگزار شد.