• وبلاگ ایونت باکس
  • بررسی سالن های همایش
  • درباره
  • تماس با ما
  • EN
  • Facebook
  • Twitter
  • Instagram
ایونت باکس | سامانه آنلاین برای تمامی رویدادها
ارسال مطلب
مشاهده تقویم
ایونت باکس | سامانه آنلاین برای تمامی رویدادها

داستان تداکسیِ من: ناشناخته‌های حرف اکس

مقالات / by دبیرخانه / دی ۲۷, ۱۳۹۴

بیش از شش سال می‌شود که TED که خودش یک کنفرانس با هدف «گسترش ایده‌های در خور نشر» است، برنامه‌ی TEDx (یا همان تداکس خودمان) را اجرا کرده که یکی از موفق‌ترین برنامه‌های جهان به شمار می‌رود. رویدادهای تداکس برنامه‌هایی بومی برای جمع‌های بومی هستند که قرار است شبیه خود کنفرانس‌های تد برگزار شوند. تد، مأموریت تداکس را این‌گونه تعریف می‌کند: «توانمندسازی مجامع در هر کجا، برای برگزاری رویدادهایی که مردم را به یکدیگر نزدیک می‌کنند، ایده‌ها را گسترش دهند و الهام‌بخش اثرات مثبت گردند.»

اما نوشته‌ی بالا از روز اول بیانیه‌ی مأموریت تداکس نبوده است. برنامه‌ی تداکس تغییر کرده و خودش پیشرفت خود را شکل داده است. به عبارت دیگر، «افرادی» که در برگزاری این رویدادها دخیل هستند و همچنین کسانی که به این کنفرانس‌ها می‌روند، مدام در حال تغییر و پیشرفت هستند و در نتیجه این رویدادها را نیز با خود تغییر می‌دهند. فقط در ۱۲ ماه گذشته، در حدود ۹،۰۰۰ برگزارکننده در هر گوشه جهان، بیش از ۳،۰۰۰ رویداد ساخته‌اند که منجر به تولید ۱۸،۰۰۰ سخنرانی تداکس شده که هرکدام از این سخنرانی‌ها حاوی ایده‌ای درخور نشر از آن اجتماع خاص می‌باشد. این سخنرانی‌ها تاکنون جمعاً در حدود ۴۵۰ میلیون بازدید آن‌لاین داشته‌اند که همچنان در حال افزایش است. تداکس‌تهران یکی از این تجربه‌های تدگونه است – اولین و بزرگترین تداکس ایران که از سال ۱۳۹۱ فعالیت می‌کند. بنده تا حد زیادی در برگزاری این رویداد سهیم هستم و این داستان تداکسیٍ من است.

رضا پاکروان، دوچرخه‌سوار صاحب رکورد، در حال سخن گفتن درباره «یک تصمیم‌گیری جسورانه» در تداکس‌تهران ۲۰۱۴. عکس: علی طاهری

در سال ۱۳۷۷ من یکی از ایرانی‌های خوش‌شانسی بودم که دسترسی به اینرنت داشتم، آن هم با سرعت ۳۶ کیلو بیت در ثانیه! کککککششششششش… به یکباره صدای فکس مودم کامپیوترم من را به جهان‌های موازی‌ای می‌برد. در آن زمان بود که قدرت اینترنت را فهمیدم. اما حدود ده سال بعد بود که تأثیر اصلی اتصال به شخص دیگری در گوشه‌ای از جهان را کشف کردم. به یاد دارم که داشتم یک بلاگ می‌خواندم که ناگهان یک ویدیو به نام بری شوارتز: پارادوکس انتخاب را دیدم. تقریباً سه ساعت طول کشید تا ویدیو را دانلود کردم و چندبار خوب نگاهش کردم. برای من، بهترین زمان بود که این ایده را بشنوم و ببینم. وقتی فهمیدم چطور می‌شود با انتخاب‌های زیادم کنار بیایم، لحظه‌‌ای برایم پیش آمد که به سادگی و با گفتن یک «آهان!» موضوع را گرفتم! در آخر ویدیو – یا به قول تد: صحبت، این لوگوی خوشگل قرمز دیده می‌شد: TED. وقتی روی لینک در پایین صحبت کلیک کردم، وب‌سایتی بالا آمد که در حدود ۵۰ ویدیو در خود داشت و هر کدام ایده‌ای ساده و جالب درباره‌ی جهان پیرامونم برایم فرهم می‌کردند. پایین یکی از سخنرانی‌ها با اندک زبان انگلیسی که بلد بودم یک کامنت گذاشتم، ناگهان شخص دیگری جواب داد! احساس اینکه خوانده می‌شوم و پاسخ گفته می‌شوم برایم بی‌اندازه لذت‌بخش بود. قسمتی از جنبش جهانی ایده‌ها بودم!

از آن زمان تد و کارهایش را دنبال می‌کردم. تبدیل به شخصی کنجکاو شده‌ بودم که از هیچ فرصتی برای ساختن مکالمه‌های کوچک درباره‌ی ایده‌های بزرگ در کافی‌شاپ‌ها، دورهمی‌ها و کلاس‌ها فروگذار نمی‌کرد. تا اینکه یک روز خیلی اتفاقی و از سرکنجکاوی عبارت [TED + Iran] را گوگل کردم و این مقاله تامبلرِ تداکس را پیدا کردم که اعلام می‌کرد تداکس قرار است به ایران بیاید!

«من عاشق تد هستم و خیلی دوست دارم کمک کنم که تداکس در شهرم برگزار شود. می‌توانم در خیلی از زمینه‌ها مفید باشم…» این سطور در بین نوشته‌های من به تداکس‌تهران بود که از طریق ایمیل برایشان چندین بار فرستادم. آخرسر پاسخی با امضای «تیم تداکس‌تهران» دریافت کردم که بالاخره جوابم را داده بود و می‌گفت: «در این زمان، بیش از هر چیزی به اطلاع‌رسانی احتیاج داریم». با خودم فکر کردم مأموریتی مهم دارم: این که این خبر خوب را با دوستانم به اشتراک بگذارم! در آن زمان ۲۰۰ دوست فیس‌بوکی داشتم. یادم است آنقدر بهشان اصرار کردم که صفحه تداکس‌تهران را لایک کنند، که ۱۹۰ نفر این کار را کردند و ده نفر باقیمانده چاره‌ای جز بلاک کردن من ندیدند!

داستان را به جلو بزنیم و برویم درست قبل از برگزاری اولین تداکس در ایران. دبیر دوم، سارا محمدی با من برای الحاق به تیم مصاحبه کرد. برای این مصاحبه آنقدر هیجان زده بود که شب قبل نتوانستم خوب بخوابم. به محل مصاحبه که رفتم، با سارا حرف زدیم و از من سؤالاتی پرسید. به تنها چیزی که در آن لحظه‌ها فکر می‌کردم این بود که لطفاً بگذار قسمتی از این رویداد باشم. مطمئن نیستم مستحقش باشم، اما احتیاج دارم عضوی از این رویداد باشم.

کمتر از دو هفته‌ی بعد ایمیلی دریافت کردم که با عبارت مقابل شروع می‌شد: «تبریک می‌گوییم، شما به عنوان قسمتی از تیم داوطلبان تداکس‌تهران انتخاب شده‌اید». رفته بودم داخل تیم! هیجان زده و خوشحال بودم… پس همان کاری را کردم که همیشه وقتی عاشق کارم هستم می‌کنم: بهترین تلاشم را ارائه دادم؛ و سارا کاری را کرد که از هر راهبر واقعی توقع می‌رود: در من پتانسیل‌هایی را دید و شانس این را به من داد که بهترین را از آنها بسازم. اولین تداکس ایران را برگزار کردیم و بعد از آن کار کردم و کار کردم تا سارا جای خود را به من داد تا رویداد تداکس‌تهران را برگزار کنم.

سارا محمدی در حال خوشامدگویی به شرکت‌کنندگان تداکس‌تهران ۲۰۱۳، اولین تداکس ایران. عکس: مانی لطفی‌زاده

رضایت شغلی با پیدا کردن «یک معنا» برای کارمان پدیدار می‌شود و چه کاری می‌تواند برای من رضایت‌بخش‌تر و پر معناتر از گردهم آوردن مردم برای ساختن صحبتی بومی و در عین حال جهانی باشد؟ پس با یادگرفتن قوانین تداکس کارم را به عنوان برگزارکننده به مرحله بعد بردم. توصیه‌هایی که بر روی وب‌سایت قرار داشت و فایل‌هایی که دیگر برگزارکننده‌های نقاط دیگر جهان در اختیارم می‌گذاشتند را مو به مو تحلیل کردم تا اینکه بهترین تجربه‌ی ممکن برای یادگیری پیش آمد: شرکت در رویداد تداکتیو ۲۰۱۴!

در تداکتیو نه تنها بیشترین لذت زندگی‌ام را بردم، با بعضی از سخنران‌های تد هم ملاقات کردم که زندگی‌ام را باز هم عوض کردند. باز هم ایده‌های جدیدی شنیدم. فهمیدم که برای اینکه رویدادی تدگونه داشته باشیم کافی نیست فقط ایده‌های آنچنانی روی سن خود به نمایش بگذاریم. راز مهم در میان فعال‌سازی فرصت‌هایی برای همه‌گان نهفته است. فرصتی برای ملاقات، ایجاد یک «زیرساخت» برای شرکت‌کنندگان تا ذهن خود را بیشتر باز کنند و به یکدیگر «گوش جان» بسپارند و «ایده‌های درخور نشرشان» را با هم به اشتراک بگذارند. می‌دانید، به نظرم در تداکس‌ها همه سخنران هستند!

این شانس را داشتم که با سایمون سین در مورد «چرا» ی خودم صحبت کنم. کارگاه طراحی تداکتیو ۲۰۱۴

چرا تداکس؟

فکر می‌کنم عوامل زیر یک تداکس (واقعی) را از کنفرانس‌های معمول جدا می‌کند:

کنفرانس‌های معمول

  • سخنرانی دارند، از نوع یک نفر ، خطاب به چندین نفر.
  • اشخاص برجسته را برای سخنرانی‌ها پیدا می‌کنند.
  • بر روی یک موضوع خاص تمرکز دارند.
  • سخنرانان و برگزارکنندگان در مرکز توجه هستند.
  • به یک جهت کلی تعلق دارند.
  • حاوی یک پیام از طرف سازمانی برای اشخاص هستند.

تجربه‌های تداکس (واقعی)

  • صحبت دارند، چند نفر خطاب به چند نفر.
  • اشخاص برجسته را بر روی سن خود می‌سازند. فقط کافی است شخص بیشترین اشتیاق را به آن زمینه داشته باشد.
  • بین رشته‌ای هستند و به موضوعات مختلف می‌پردازند.
  • مردم در مرکز توجه هستند.
  • مثل یک اثر هنری در حین روی دادن، جهت می‌گیرند.
  • پیام‌شان از اجتماع و برای اجتماع است.

اهالی تهران در حال پیاده‌روی بر روی پل طبیعت. عکس: محمدحسن اتفاق

چرا تهران؟

بنده عمیقاً بر این باور هستم که در هر ثانیه از زندگی هر کدام از ما، فرصت‌هایی نامحدود برای شکوفایی وجود دارند و منتظر هستند تا ما آن‌ها را فعال کنیم. فرصت‌هایی برای رشد و بهتر بودن، و در نتیجه ساختن جهانی بهتر. تهران با جمعتی در حدود ۹ میلیون نفر و  به عبارتی ۱۶ میلیون نفر با احتساب محدوده تهران بزرگ و حومه، بزرگترین شهر ایران و دومین شهر بزرگ ناحیه‌ی آسیای غربی است. این شهر همیشه بیدار است، به نحوی که حتی گاهی می‌توان ساعت ۲ نیمه شب در خیابان‌هایش ترافیک دید!

تهران شهری گوناگون و مختلف است. در میان اهالیش از همه‌ی قومیت‌های ایرانی می‌توان دید. در این شهر دوست‌داشتنی، فارس‌ها، کردها، لرها، آذری‌ها، عرب‌ها، ارامنه و گروه‌های مختلف دیگر در کنار هم زندگی می‌کنند. این موضوع، یعنی گوناگونی تهران، سناریوی خیلی خوبی برای ساختن یک رویداد تداکس درست می‌کند که ذاتاً رویدادی برای جماعتی از زمینه‌های گوناگون و با فرهنگ و دیدهای مختلف است.

ناشناخته‌های حرف اکس

در حقیقت وقتی عزیزان از من می‌پرسند چرا تداکس برگزار می‌کنم، مطمئن نیستم چه پاسخی بدهم. درست نمی‌بینم که شعار دهم و بگویم برای خلاقیت، نوآوری، کارآفرینی و … آنها ناخود آگاه پیش می‌آیند. اما فکر می‌کنم از جریان داشتن در «ناشناخته‌هایی» که مردم وقتی در کنار یکدیگر هستند درست می‌کنند لذت می‌برم. به شخصه بر این باور هستم که هر کدام از ما تا زمانی که «احساس تعلق» به جایی داشته باشیم، برای خود و دیگران مفید و خوب خواهیم بود. بر اساس این اصل، جمع کردن افراد در کنار یکدیگر و فراهم آوردن بستری برای تعاملات‌شان را الهام‌بخش اثرات مثبت می‌بینم.

تداکس‌تهران به من کمک می‌کند تا فرد بهتر و مفیدتری باشم، به من انگیزه می‌دهد تا مهارت‌های شخصیتی خودم را تقویت کنم. برای همین من هم بهترین تلاشم را می‌کنم تا مطمئن شوم همین اثر را برای دیگران، به ویژه خود تیم داشته باشد. در تداکس‌تهران ما راهبرای طبیعی و واقعی داریم، افرادی که داوطلبانه زمان و انرژی‌شان را در اختیار تیم می‌گذارند و گاهی در این راه از خود گذشتگی می‌کنند تا بتوانیم یک رویداد تدگونه واقعی داشته باشیم.

تیم تداکس‌تهران ۲۰۱۴. عکس: مانی لطفی‌زاده

روز ۱۳ آذرماه ۹۴، زمان نهار تداکس‌تهران ۲۰۱۵، متوجه شدیم که شرکتی که قرار بود خرده ریزهای کیترینگ رویداد را فراهم کند، فراموش کرده به تعداد کافی درباز کن برای بطری‌های نوشیدنی بفرستد تا اعضای تیم بتوانند ۱،۰۰۰ بطری نوشیدنی را باز کرده و سرو کنند. از کنار حسن، یکی از داوطلبان‌مان می‌گذشتم که در امور کیترینگ کمک می‌کرد. حسن داشت با دست خالی درِ بطری‌های نوشیدنی را به زور باز می‌کرد و این کار باعث شده بود دست او زخمی و دچار خون‌ریزی شود. متعجب و شرمنده (از مسئولیتی که داشتم و درست به آن رسیدگی نکرده بودم) به سمت او دویدم و از او خواستم تا دست نگه دارد. در جواب به من گقت: «مگر نمی‌خواهیم شرکت‌کننده‌ها بهترین تجربه تدگونه را داشته باشند؟ نمی‌خواهم تا وقتی که دربازکن‌ها برسند، در صف انتظار بکشند. خودم درستش می‌کنم». این کار بیشتر از داوطلبی است، این از خود گذشتگی برای دیگران است، همان عادت مشترک تمام راهبران واقعی.

حرف اکس برای من ناشناخته است، درست مثل راه بلندی که می‌توانی نور درخشنده‌ای را در انتهای آن ببینی. راهی که نشان می‌دهد در مسیر درستی هستی اما مسیر بلندی پیش رو داری.

احساسی مثل داشتن خانواده‌ای دیگر بعد از سپری کردن تنها سه روز با یکدیگر، فقط در تد. عکس: جیمز دونکن دیویدسون

چند روز پیش به رویداد تدگلوبال در ژنو رفتم. در کنار تعداد زیادی نوآوری و تکنولوژی که دیدم و ایده‌های خیلی خوبی که شنیدم، «افراد» زیادی را درکنار هم دیدم که برای «بهتر شدن» به رویداد آمده بودند. برای اینکه با هم وصل شوند، یکی شوند، تا درک بهتری از خود، پیرامون‌شان و یکدیگر داشته باشند؛ و این همان احساسی است که آرزو می‌کنم هر کدام از شرکت‌کننده‌های رویدادهای تداکس داشته باشند.

این مطلب توسط جناب آقای رضا غیابی نوشته شده و برگردانی از نوشته منتشر شده بر روی Ghiabi.com می باشد.

Rating
3391
views
0
نظرات
Recommend to friends
  • Twitter
  • Facebook
  • Pinterest
  • Google Plus
  • Instagram
YOU MIGHT ALSO LIKE
  • تهران, سالن های همایش
    شهریور ۱۷, ۱۳۹۸
    لیست سالن های همایش تهران
  • عمومی
    مرداد ۰۳, ۱۳۹۶
    کلاس های آنلاین آیلتس از راه دور و وبینار
  • اخبار
    خرداد ۲۴, ۱۳۹۶
    کارگاه آموزشی فرصتهای تجاری در اینترنت اشیا
  • مقالات
    اردیبهشت ۰۳, ۱۳۹۶
    راه حل های دیجیتال مارکتینگ برای نمایشگاه ها – قسمت اول
  • مصاحبه, مقالات
    اسفند ۲۸, ۱۳۹۵
    قدم بعدی شرکت در یک نمایشگاه چیست؟
  • مقالات
    اسفند ۱۶, ۱۳۹۵
    نمایشگاه نماد صنعت خود است، اما نه هر نمایشگاهی
  • مقالات
    اسفند ۰۲, ۱۳۹۵
    نکاتی برای انجام مستندسازی چابک
  • اطلاعیه ها
    آذر ۱۳, ۱۳۹۵
    تداکس تهران به پایتخت صبح بخیر می گوید – TEDxTehran2016
  • اخبار
    آبان ۱۲, ۱۳۹۵
    سومین سمینار آموزشی آچارهای پولساز کارآفرینان، تکنیک‌های پیشرفته بازاریابی و کارآفرینی
  • اطلاعیه ها
    آبان ۰۳, ۱۳۹۵
    اپلیکیشن تقویم ایونت باکس از مرز دو هزار دانلود گذشت
  • اطلاعیه ها
    شهریور ۱۳, ۱۳۹۵
    ایونت باکس یک ساله شد!
  • عمومی
    شهریور ۰۳, ۱۳۹۵
    «پنجه» مجموعه سمینارهای تخصصی نگرش اُرف-شول‌وِرک
  • نکات
    مرداد ۱۹, ۱۳۹۵
    ۳ راه بازاریابی دیجیتال برای جذب شرکت کننده قبل از برگزاری رویدادها
  • عمومی
    مرداد ۱۶, ۱۳۹۵
    پنجمین استارتاپ تریگر دانشگاه صنعتی شریف برگزار شد
  • اخبار
    مرداد ۱۶, ۱۳۹۵
    «پنجه» پنجمین کارگاه تابستانی تربیت مربی موسیقی کودک آدمک
  • اخبار
    مرداد ۱۱, ۱۳۹۵
    برگزاری مراسم جشن ۵۰۰ هزار مقاله در ویکی‌پدیای فارسی
  • اخبار, مصاحبه
    مرداد ۰۶, ۱۳۹۵
    برای زمانه رادیکال ، هنر رادیکال نیاز داریم (مصاحبه اختصاصی)
  • اخبار
    مرداد ۰۵, ۱۳۹۵
    نقدی بر نمایش تئاتر مستاجر
  • اخبار
    تیر ۲۳, ۱۳۹۵
    رویدادهای برگزیده ایران در ماه جولای
  • اخبار
    تیر ۲۰, ۱۳۹۵
    آژانس خلاقیت بی تم: اولین نشست تشکیل تیم برای استارتاپ
  • عمومی
    تیر ۱۵, ۱۳۹۵
    مصاحبه ایونت باکس با دیپ هاوس تهران
  • اخبار
    تیر ۱۲, ۱۳۹۵
    اصفهان، میزبان نخستین مسابقات رسمی بازی های رایانه ای کشور
  • مقالات
    خرداد ۲۹, ۱۳۹۵
    نقش جمع سپاری در بازآفرینی اهمیت گردشگری ایران
  • اخبار
    خرداد ۲۶, ۱۳۹۵
    برگزاری نخستین کنفرانس جمع سپاری و اقتصاد مشارکتی در ایران
  • اخبار
    خرداد ۱۹, ۱۳۹۵
    دومین سمینار کارآفرینی و استارتاپ در سقز برگزار شد
  • مقالات
    اردیبهشت ۲۸, ۱۳۹۵
    ضرورت پلتفرم های نوآوری آزاد برای شرکت های جهانی (بین المللی)
  • اخبار
    اردیبهشت ۱۵, ۱۳۹۵
    شرکت تحقیقات بازار آلمانی GfK، جزئیات خدمات خود در ایران را اعلام کرد
  • مقالات
    اردیبهشت ۱۴, ۱۳۹۵
    معرفی جمع سپاری – موارد استفاده از جمع سپاری
  • اخبار
    اردیبهشت ۱۴, ۱۳۹۵
    برگزاری کارگاه آموزشی گرافیک در دانشگاه تهران
  • مقالات
    اردیبهشت ۱۲, ۱۳۹۵
    آشنایی با مفهوم جمع سپاری – قسمت اول
  • اطلاعیه ها
    اردیبهشت ۰۶, ۱۳۹۵
    برگزاری کارگاه فشرده IELTS توسط موسسه بین المللی International House
  • اخبار
    اسفند ۲۳, ۱۳۹۴
    نخستین همایش کارآفرینی و استارتاپ در بانه برگزار شد
  • اخبار
    اسفند ۱۵, ۱۳۹۴
    مدیریت بدون دغدغه رویداد
  • اخبار
    اسفند ۱۴, ۱۳۹۴
    خلاصه ای از جلسه دوم سری جلسات صبحانه ایراتل ونچرز
  • اخبار
    اسفند ۱۰, ۱۳۹۴
    مهم‌ترین دستاوردهای همایش بین‌المللی سفر پاک
  • مقالات
    اسفند ۰۵, ۱۳۹۴
    جلسات صبحانه ایراتل ونچرز
  • اخبار
    اسفند ۰۲, ۱۳۹۴
    شعبه رسمی آکادمی آموزش هتلداری لوزان در اصفهان تاسیس می‌شود
  • اخبار
    بهمن ۳۰, ۱۳۹۴
    برترین مشاوران هتلداری و گردشگری جهان به اصفهان می‌آیند
  • عمومی
    بهمن ۲۴, ۱۳۹۴
    همایش بین المللی سفر پاک با سخنرانی وزیر کار، تعاون و رفاه اجتماعی برگزار می‌شود
  • اخبار, اطلاعیه ها
    دی ۲۹, ۱۳۹۴
    CSW Summit Tehran به سوی انگیزش اکوسیستم جمع سپاری در خاورمیانه
دسته‌ها
  • اخبار
  • اطلاعیه ها
  • تهران
  • سالن های همایش
  • عمومی
  • مصاحبه
  • مقالات
  • نکات
نوشته‌های تازه
  • لیست سالن های همایش تهران
  • کلاس های آنلاین آیلتس از راه دور و وبینار
  • کارگاه آموزشی فرصتهای تجاری در اینترنت اشیا
  • راه حل های دیجیتال مارکتینگ برای نمایشگاه ها – قسمت اول
  • قدم بعدی شرکت در یک نمایشگاه چیست؟
برچسب ها
ACM Crowd CrowdCast Crowdfunding Crowdproduction Crowdsourcing crowdsourcing week Crowdstorm CSW CSWTehran Deap House Deep House Tehran electronic music fintech GfK IELTS IELTS- آیلتس- زبان انگلیسی- کارگاه- مؤسسه بین المللی IFTGA inDesign IOT outsourcing Photoshop SALAMIRAN Sharif Accelerator TED TEDx TEDxTehran Tehran Nights UFI WFTGA WFTGA2017 آدرس سالن های همایش تهران، سالن های کنفرانس در تهران آدمک آزمون آموزش آموزشی آکادمی اتریش ارف استارتاپ استفاده از CRM اصفهان اطلاع رسانی اقتصاد اشتراکی اقتصاد مشارکتی اُرف-شول‌وِرک، موسیقی کودک، آدمک، پنجآدمک، سمینار اپلیکیشن اکوسیستم ایده ایراتل ایراتل ونچرز ایران اینترنت ایونت ایونت باکس ایونت باکس 2 بارش فکری جمعی بازار بازاریابی بازاریابی دیجیتال بازرگانی بازی بازی الکترونیکی بانه برنامه ریزی رویداد برونسپاری بهترین سالن های همایش تهران بین المللی تئاتر تامین حمایت مالی تامین مالی جمعی تبریز تجارت الکترونیک تحقیقات تخصصی تد تداکس تربیت مربی تقویم تقویم رویدادها تهران توریسم تولد تولید جمعی تکنولوژی تیر تیم تیم سازی ثبت نام جذب سرمایه جشن جلسات جمع سپاری جمعیت جولای حمل و نقل خاورمیانه خلاقیت دانشجو دانشگاه دانشگاه آزاد اسلامی دانشگاه صنعتی شریف دست آوردها دیپ هاوس دیپ هاوس تهران راهنمای گردشگری روتانا رویداد رویدادهای برتر زبان سالن های همایش سالنهای همایش تهران سالن های همایش غرب تهران ستاک سرمایه جمعی سرمایه گذاری سرمایه گذاری خطرپذیر سفر سقز سمینار سنندج سوییس سی سرو شب های تهران شرکت در نمایشگاه شول‌ورک صبحانه عصر نمایشگاه غرفه داران نمایشگاه فارسی فاممت فتوشاپ فراخوان جمعی قیمت سالن های همایش تهران لوزان لیست سالن های همایش تهران لین کافی مارکتینگ ماشین هوشمند مدیریت مدیریت رویداد مسابقه مسابقه جهانی مسابقه کشوری مستاجر مشهد مصاحبه موبایل موسیقی موسیقی الکترونیک موسیقی کودک موفقیت نشست نظرسنجی NPS نمایش نمایشگاه نمایشگاه بین المللی نوآوری هتل هتلداری هتل عباسی همایش هنر هنر رادیکال هنرمند هنری هیبرید وبینار آیلتس ویکی پدیا پادکست پاک پنجه کارآفرین کارآفرینی کارگاه کارگاه آموزشی اینترنت اشیا کتابخانه ملی ایران کردستان کلیک کمپین کنسرت کنفرانس کنفرانس بین المللی کنوانسیون کنگره گالری گالری محسن گرافیک گردشگر گردشگری یک سالگی
سالن های بررسی شده
  • بالاترین امتیاز
  • آخرین
  • وبلاگ ایونت باکس
  • بررسی سالن های همایش
  • درباره
  • تماس با ما
  • EN

Copyright 2023 © Eventbox, Inc. All Rights Reserved